Wednesday, May 25

mp version 1.0

yeah.hari ni nak balik rawang dah.dah habis pun sem 5.kemuncak dia present mp hari tu.bulan jun ni datang balik ade kursus flash pulak.excited lak nak gi kursus nih.ni nak tunjuk design utk cd package aku utk mp hari tu. :)


Photobucket

Monday, May 23

mp

heyoooo.semalam 23/5 selesai sudah presentation MP aku.yeahh.daripada cuak gile babi tetibe jadi lega tak terhingga.dah la hari first presentation turn aku.datang lambat lak tadi.thanks to J.O sbb bawak aku naik kete.kalau tak mengusung storyboard naik moto dalam hujan.huhu.thanks utk sume2 yang membantu dalam menjayakan project aku ni.thanks juga kepada juri2 yang steady.to my supervisor, puan wani, thank you very2 much byk membantu :) thanks juga client (ed photography) for cooperation and special thanks tu my parents.i luv u all bebeh!


Photobucket
nampak muka cam tak gembira kan?tu muke dah habis hensem dah tu.kah3

Wednesday, May 11

Monday, May 9

upacara mandi manda

rajin pulak aku update blog ni.maklumlah.banyak gambar pending.kali ni taknak cakap banyak.nak tunjuk gambar je masa aku keluar picnic dengan rakan sekelas aku.diorang memang sporting.tapi sayang ada yang tak dapat datang.sayang korang.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Thursday, May 5

itu adalah anugerah Allah

sekarang musim hujan.asal petang je mesti hujan.macam2 tak boleh buat.nak main bola pun ape sume tak boleh buat.tapi ramai tak sedar yg hujan tu adalah anugerah yang mampu menyelamatkan banyak nyawa.jadi bersyukurlah menerima hujan yang banyak.jangan lupa ucapkan alhamdulillah.jangan lepas sendawa je baru nak cakap :)


Photobucket

Sunday, May 1

anugerah dekan

yeah, patutnye entry ni dulu di post.tapi takpe la.same je.kali ni nak cakap pasal malam anugerah dekan kolej aku.alhamdulillah diorang invite aku sekali untuk join makan free.aku bab makan2 free ni aku on je.

thanks pada mak ayah aku.banyak bagi support.balik majlis tu baru aku bgtau mak aku yang aku dapat anugerah dekan ni.die tros cakap sayang aku.HAHAHA! and tak lupe juge pada kawan2 yang banyak membantu.luv u all bebeh !

ni ade beberapa keping gambar aku amik dari syam.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Twitter

Follower setia