Saturday, June 4

maharaja lawak | johan fc

salam semua.penat weh baru balik dari penang.semata-mata nak tengok maharaja lawak kat penang.haha.sebenarnya bukan saje nak pergi pon.first niat aku nak jumpa johan,boss aku.second, nak bwk kwn2 dak umah jumpa johan.HEHE.biarlah orang nak cakap ape dah memang aku minat tgk.HAHAHA!

sampai2 di lokasi terus call p.a johan yg meruapakan wife die.kakak ozlyn name die.sian akak cari kami pusing2 1 stadium tu.memang salute kat die.walaupun artis tak kerek langsung.sanggup cari kitorang jalan jauh2.time jumpa die, die dah berpeluh2 dah.sian la pulak.pastu die bwk ke tempat yg org lain takleh masuk.tak bleh bgtau ape tempat tu.dan akak bg pas masuk vip utk Johan Rajalawak FC

sebelah malam pulak lepas habis show kitorang jumpa kejap di hotel tempat dorang menginap.thanks kak ozlyn ajak jumpa walaupun kejap.lepas gak la hajat nak bawak kawan2 aku jumpa johan dgn zizan :)


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket



kenapa aku panggil johan boss?ramai kawan2 aku tanye nape aku dpt speciality mcm ni.itu rezeki namenye.hehe.sebenarnye aku manager atau admin untuk page Johan Rajalawak FC dan johan sendiri dah amanatkan aku.dari dulu aku minat johan ni baru skarang dapat peluang camni.alhamdulillah.

4 comments:

Budak Pensel said...

aku pun nak tiket...

ahmat faisc said...

oke bang..

miss eila said...

happy blated bday..akhirnye dapat jugak awak jumpe die kan..hm rezeki tu...gud luck kawan..

ahmat faisc said...

thanks.

Twitter

Follower setia