Tuesday, August 3

gatal tangan untuk update

tahun 2010 ni aku semester 4 taking diploma in multimedia,tahun ni la aku rase aku btol2 student kolej ni.byk aktivity yg aku follow.kebanyakannya aku seorang je sem 4 yg lain sem 5.aku bangge sangat ngan senior2 aku.antaranya Omaw,Ed & ramai lagi.bagi aku dorg sangat b'jiwa seni.bukan juz belaja kolej utk anta assignment & projek je.dorg mmg ade talent.bangge kenal dorg.hope sangat dorg berjaya dlm field multimedia ni.lastly harap sangat geng2 sem 4 aku bangkit tunjukkan taring kite dengan cara yg betul.

Photobucket

Photobucket


p/s : kedua2 gambar dari Omaw Rozduan.gambar ke-2 bersama Cik siti & ibu Fauziah Nawi time lepas tgk teater "Lorong Blues"

4 comments:

omaw said...

thanks for the credit weh.
kadang-kadang susah nak jadi diri sendiri ni weh. ada je yg cuba menjatuhkan...sabor jelah kan..hehe.

all the best utk semester 4 ;)
caiyokkk!!

faisc photography said...

btol tu.
hidup ni perlu pedoman & panduan

thx omaw =)

edphotography said...

baru baca entry nie..ada nama saya..thx faisc..gudluck faisc..kami mendoakan anda jugak..:)

*prinsip utama,jgn cepat lupa diri :) chill

faisc photography said...

ed : welcome.thx ed.

akan ku amalkan prinsip itu

rajin2 la jenguk blog yg x seberapa ni

Twitter

Follower setia