Wednesday, November 24

jamuan perpisahan

assalamualaikum and hello everybody.welcome back.hehe.okeh hari ni aku nak story kat you all pasal apa yang terjadi di rumah sewa aku.pada hari tu,aku dan housemate telah set up satu jamuan ramas mesra bersama rakan2 lain.

kami telah set 1 BBQ ayam n sate.sambutan memang tak sangka ramai juga yang datang.thanks you all! jamuan ni kami buat sebagai jamuan perpisahan setelah kami habis paper exam pada hari itu dan sebagai jamuan perpisahan untuk abang dan kakak2 senior yang akan praktikal ke merata tempat semester depan.so susahlah nak jumpa diorang.

seronok kawan dengan diorang.semua hebat2.kalau aku tak tahu buat assignment,tanya ja diorang,selesai masalah.hahaha.ok untuk terakhir kali buat tahun ni ( mungkin ) aku hidangkan gambar sekitar majlis tersebut dijalankan.insyallah jumpa lagi tahun hadapan.thanks banyak2 sudi menjenguk blog ni.assalamualaikum and see you later!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 comments:

NUR AIN AZMAN said...

nak sate 1. hihi. gurau je :P

faisc photography said...

kalau nak amek je :)

Twitter

Follower setia