Wednesday, April 20

photoshoot with Ed Photography

Photobucket


first and foremost i would like to say thank you very much to everybody here that keep visit and visit my blog even though i not updating for a long time.this is because im very feel pressure cause of lot of work to do.hehe.just try to write in english.if im mistaken, feel free to correct me please.

ahad yang lepas, aku dan rakan2 lain pergi ke gua kek lok tong untuk satu video shoot untuk client utk project aku Ed Photography. task aku ialah untuk shoot video tentang client aku ni.video belum siap.sambil-sambil aku shoot video aku shoot sekali gambar talent yang ada hari tu.sambil menyelam minum air sirap la.tengok je la ya gambar ni sambil korek hidung.HAHAHA!

p/s : dalam banyak gambar yg aku buat aku suka gambar ni.tak tahu kenapa


-the ahmat faisc

3 comments:

tuan yokai said...

mn gmba seksi? cbe bg lawatan aku ni berbaloi cket.

ahmat faisc said...

gamba sexy nnt aku print besa2 bg kt hg

tuan yokai said...

xpayah la pulun sgt nk print, bg raw file da la.

Twitter

Follower setia