Tuesday, August 14

Majlis berbuka puasa bersama Zizan, Johan dan Kaka Azraff

Assalamualaikum salam sejahtera pada anda semua. Berjumpa kita  lagi ya. Okay diingatkan kepada anda Ramadhan kini sudah sampai ke penghujungnya. Jangan lalai jangan leka untuk memecut merebut segala ganjaran yang ada kerana Ramadhan tahun hadapan belum pasti untuk kita. Peringatan untuk kawan-kawan dan diri saya sendiri juga.

Alright, al-kisah hari ini mengisahkan tentang kisah aku mendapat jemputan untuk ke Majlis Iftar bersama Zizan Razak, Johan As'ari dan juga Kaka Azraff (Bawaku pergi) yang diadakan di Space U8, Shah Alam. Cakap sikit tentang Space U8 Mall Shah Alam ni. Aku tertarik dengan surau dia yang cantik. Best gila kalau semua mall ade surau yang besar. OK itu je.

Sedikit tentang majlis. Majlis ini diadakan juga untuk meraikan golongan anak yatim dan kurang bernasib baik. Majlis anjuran Wireframe Ent. dan juga Zizan FC ini juga berjalan dengan lancar termasuk persembahan dari mereka bertiga.

Bercakap tentang Zizan, Alhamdulillah aku tengok rezeki beliau semakin melimpah ruah dan dia pun sangat ramah dengan peminat-peminatnya. Kaka Azraff pula sangat cool sporting plus manja-manja sebiji macam auntie nya, Ella. Johan As'ari pulak, memang best. Masa tengah makan buka puasa ingatkan dorang pasang azan radio, rupanya Johan yang azan. Respect!

Itu je nak berleter, tengok gambar tau. Thanks melawat blog ini :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

No comments:

Twitter

Follower setia