Monday, March 5

zaman kolej syurga dunia

Yeah! bye. itu je nak cakap.Huhuhu.oke jumpa lagi buat ke-200 kalinya. Macam biasalah kalau aku dah terjaga tengah-tengah pagi ini taktau nak buat apa belek-belek laptop tengok gambar aku lama-lama (maksudnya gambar yang lama,bukan baru)

Jumpalah gambar-gambar masa belajar dahulu kala. Macam dah lama sangat pulak kan. Gambar di bawah masa shooting commercial video utk subject Effective Communication Strategies.Masa ni group ngn Naila, zie dengan nor.Yang tak kenal tu takyah la google.Takkan jumpanya. Rindu gila masa belajar dulu. Walaupun banyak susah dan dukanye, serius pengalaman paling best is masa belajar dulu lah.Bila dah habis belajar susah nak dapat rasa macam tu balik. Bila dah habis belajar, nak sambung belajar balik memang hmmm lah kan.So, kepada mereka yang still belajar lagi, nikmati la hidup anda sebagai student dan jangan sesekali hanyut. Bye!

p/s tolong endahkan keadaan aku yang seperti tak terurus+gemuk2 comel gitu, biaselah masa study macam tu lah rupanya.


Photobucket
Photobucket


1 comment:

Realname Hidden said...

gemok2 ala-ala comel..ngade sungguh ayt tu..haha..faiz..nak mintak follow ila balik..sebab ila dah tukar url la..
k by!

Twitter

Follower setia