Sunday, April 8

lisa surihani dan ABP

pheww.saje nak update blog lagi lah.kali ni nak menunjuk gambar aku dengan isteri boss aku.huhu.actually selalu sangat jumpa akak cantik ni kat office.selalu sangat masuk tempat aku sebab situ lah tempat husbandnya selalu ada.lisa ni seorang yang sangat suka senyum kat orang.tak sombong lah senang cerita.tiba-tiba teringat tengok cerita lagenda budak setan kat wangsa walk.huhu.hopefully lisa surihani menang 1 award malam ni kat ABP.



Photobucket


sebelum start live Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 kejap saja lagi.saja lah aku nak bagitahu pilihan aku selaku pemerhati hiburan tanah air.hahaha.
*dalam kurungan () adalah calon lain tidak mengikut turutan

Penyanyi lelaki paling popular - Faizal Tahir ( Aizat, Anuar Zain, Black, Hafiz )
Penyanyi wanita paling popular - Najwa Latiff ( Shila Amzah, Alyah, Yuna, Stacy )
Artis duo/ berkumpulan - 3 Suara ( Forteen, 6th sense, Bunkface, MUH+Hazama )
Artis baru lelaki - Johan Asari ( Hazama, Awi Rafael, Aeril Zafril, Beto )
Artis baru wanita  - Najwa Latiff ( Tasha Shila, Neelofa, Nur Fathia, Izara Aishah )
Pelakon filem lelaki - Aaron Aziz ( Shaheizy sam, Syamsul Yusof, Bront, Adi Putra )
Pelakon filem wanita - Lisa Surihani ( Yana shamsuddin, Maya Karin, Diana Danielle, Eja)
Pelakon TV lelaki - Aaron Aziz ( Remy Ishak, Adi Putra, Fizz Fairuz, Fauzi Nawawi )
Pelakon TV wanita - Nora Danish ( Fasha Sandha, Tiz Zaqyah, Scha, Rozita Che Wan)
Artis komedi lelaki - Johan (Zizan, Afdlin, Nabil, Along)
Artis komedi wanita - Sharifah shahira ( Norkhiriah, Didie Alias, Kenchana Dewi, Enot)
Pengacara TV lelaki - Aznil HJ Nawawi (Zizan, Faizal Ismail, Awal Ashari, Ally Iskandar)
Pengacara TV wanita - Fara Fauzana ( Raja Azura, Shera, Cheryl Samad, Nurul Syuhada)
Penyampai Radio lelaki - Faizal Ismail ( Aznil HJ Nawawi, AG, Halim Othman, Khairil)
Penyampai Radio wanita - Fara Fauzana (Linda onn, Raja Azura, Aby Fana, Sharifah Shahira)

*yang betul-betul aku harapkan menang adalah Johan Raja Lawak dan Najwa Latiff ;))


1 comment:

eszyamin said...

okay faktanya lisa lebih cantik tanpa mekap

Twitter

Follower setia