Wednesday, April 4

hello, London Weight Management?

Hello, this is London Weight Management right? i call utk book pakej paling mahal dan berkesan untuk kurus, ramping dan kacak bergaya. ade tak? HAHAHAHA! tension, tension..nak aje aku call sekarang. tension berat makin meningkat.

Cukup sebulan lebih untuk tarikh timbang berat. Pergi lah timbang berat kat Giant depan umah ni. Mengecewakan hasilnya. Makin jaga makan makin naik pulak berat badan. Tiap hari lunch nasi separuh pon takde effect. Kena minum Herbalife la ni kot. Usaha lagi fais, bulan depan tengok pulak camne. Orang cakap kalau frust makin kurus kering tak makan, nampak sangat tak frust. Kalau sedih jangan tunjuk. Tiap kali sedih makan dan terus makan. Terus lupa segala kesedihan. Serius. Sekian terima kasih datang lah lagi.

p/s dapat jemputan pergi tayangan perdana filem Afdlin Shauki (takde kena mengena dengan kerja). insyallah kalau pergi akan di update gambar dan berita sepanjang majlis. stay tune!

Photobucket

2 comments:

amira izzati said...

yang heran nye apesal height tu makin kurang. haha. hipotesis : makin tambah berat, makin rendah lah anda. HAHA. takpe fais, cube lagi di lain masa okayyy !

ahmat faisc said...

height tu maybe kesilapan teknikal

Twitter

Follower setia